Aktualności
Reeko Organizacja Odzysku Opakowań S.A., jak co roku, złożyła terminowo roczne sprawozdanie o produktach w opakowaniach, opakowaniach i o gospodarowaniu odpadami opakowaniowymi za rok 2022 do Urzędu Marszałkowskiego Województwa Mazowieckiego w Warszawie. Czytaj więcej…
W obecnych czasach kluczowe jest ugruntowanie wiedzy dotyczącej umiejętności segregacji odpadów oraz znajomość zasady postępowania z nimi w celu zmniejszenia ilości odpadów oraz poprawnego segregowania. Serdecznie zapraszamy na EKO- logiczne warsztaty pt. "Jak segregować odpady”. Czytaj więcej…
Szanowni Nauczyciele, razem ze Stowarzyszeniem Grupa Polskich Przedsiębiorców Ekologia oraz Ekolandia.edu serdecznie zapraszamy do udziału w bezpłatnym szkoleniu edukacyjnym pt. "Kreatywna edukacja ekologiczna". Czytaj więcej…
Drodzy przedsiębiorcy, jeśli chcecie dowiedzieć się jak oszczędzić na opakowaniach, to koniecznie zapoznajcie się z najnowszym filmem Pana Mikołaj Maśliński, w którym otrzymacie kluczowe wskazówki oraz dowiecie się jak stosować ekologiczne opakowania, dzięki których wasza firma skorzysta również ekonomicznie. Czytaj więcej…
Zapraszamy do wysłuchania wypowiedzi Greg'a Hancock'a dotyczącej aukcji Fundacji Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. Czytaj więcej…
Serdecznie zapraszamy do obejrzenia relacji z wydarzenia Grand Prix 2015 organizowanego w Finlandii, w którym Greg Hancock wystąpił w kevlarze stworzonym we współpracy z Reeko Organizacja Odzysku Opakowań S. A. Czytaj więcej…
Szanowni czytelnicy, dziś chcielibyśmy poinformować was o niesamowitej inicjatywie, w której weźmiemy udział. Z wielką dumą ogłaszamy, iż Reeko Organizacja Odzysku Opakowań S.A. dołącza do akcji organizowanej przez Fundację Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. Czytaj więcej…
Z okazji zbliżającego się Dnia Babci i Dziadka, razem z Ekolandia.edu oraz Reeko Organizacja Odzysku Opakowań S. A.pragniemy zaprosić Państwa wraz z dziećmi, dziadkami oraz babciami do wzięcia udziału w bezpłatnych warsztatach ekologicznych. Czytaj więcej…
Świadomość ekologiczna wśród konsumentów stale wzrasta. Klienci coraz częściej zwracają uwagę na podejście lokali gastronomicznych do kwestii ochrony środowiska oraz chętniej odwiedzają miejsca, które praktykują ekologiczne rozwiązania. Czytaj więcej…